یا حق
امشب آخرین شبی که تو ملاثانی میخوابم. از 26 بهمن 81 تا 22 تیر 86 . انگار دیروز بود که صبح رسیدم پرسیدم باید کجا برم گفتن برو پیش یه مردی بهش میگن آقای فیاضی و ...حالا که به پشت سرم نگاه میکنم میبینم چه خوب شد ملاثانی قبول شدم ، آخه هیچ جا نمیتونست منو اینقدر عوض کنه ، مثل ماری شدم که پوست انداخته ، الان که به کارهایی که اون موقع میکردم فکر میکنم خندم میگیره که واقعا من اون کارا رو کردم؟ البته شانسهای زیادی آوردم ، دوستهای خیلی خوبی داشتم که یه جوری همشون روم تاثیرات خوب گذاشتن ، حتی از بدیهاشونم تاثیر گرفتم و یاد گرفتم اونجوری نباشم . درسته ملاثانی آدمو عقب مونده میکنه / از زندگی و پیشرفت وا میداره ، اما بعدن آدم میفهمه ملاثانی چه جور جائیه . گاهی وقتا دلم برای اهوازیها میسوخت . یکی برای اینکه اهواز زندگی میکنن و یکی هم برای اینکه 4-5 سال توی خوابگاه و روی پای خودشون نیستن . آخه هیچجا مثل ملاثانی آدم مجبور نیست روی پای خودش وایسته . نمیدونم اون کسی که این نوشتهها رو میخونه کیه . شایدم زود پاکش کنه یا بخنده ولی به هر حال اینا رو یه آدمی نوشته که کلی اینجا تجربه داره و با آدمهای زیادی گشته
علوم دام ورودی81 22/4/1386
-------------------------------------------------------------------------------------------
اول سلام !
از اونجایی که خوابگاه ما تابستون دست پسرا بوده ، وقتی اومدیم دیدیم که این نوشته رو یکی از اونا روی کمدمون نوشته...
البته اسمشم نوشته بود ولی گفتیم شاید خوب نباشه و باعث شهرتش بشه!!! که اسمشو ننوشتیم...چند بیت شعر ناسیونالیستی هم از شهر محل زندگیش نوشته بود که اونا هم فاکتور گرفتیم و ننوشتیم...
غیر از اون هیچ تصرفی تو متن و املای واه ها صورت نگرفته...
یه حس غریبی به آدم دست میده وقتی فارغ التحصیلها رو میبینه...من که احساس میکنم آیندمو یمیبینم...
نویسنده » ماه تابان » ساعت 9:49 عصر روز جمعه 86 مهر 20
امروز خیلی حالم خوبه ! آخه یه هفته می شه که می ریم دانشگاه ... هفته ی اول به نظر من متعلق به استاداست
وای که ما این ترم چه استادایی داریم ! یکی از یکی گل تر من و ماه تابان سر کلاس از ترس یخ کرده بودیم و از خودمون نا امید شدیم می گید چرا ؟ خودتون قضاوت کنید
اول استاد زبان بود که فرمودند فوق العاده از دست سواد ناچیز دانشجوها (انگری ) عصبانین ! . حسابی از خجالت ما در اومدن البته در آخر اعتراف کردن که کلاس ما از سکشن قبلی (کلورتره ) باهوشتره ما هم کلی کیفور شدیم
استاد بعدی که به ما حال داد دکتر دانشور بود که ما رو از خوردن خرما و صادرات به خارج مایوس فرمود( فکر کن چقدر تو روحیه ما خوزستانیها اثر گذاشت آخه ما با خرما زنده ایم )
اما از همه زیبا تر استاد فرهادی راد بود که سه چهارم وقت را به دعوا کردن با ما و تعریف خاطرات ترسناک دعوا کردنش با دانشجویان بی تربیت و ادب کردن ما اختصاص فرمودند من به شخصه صبح وقتی بیدار شدم و جای خود را خشک دیدم بسیار تعجب فرمودم
به قول استاد غرباوی استاد زبانمون بابای (1)
...................................................................................
زیر نویس :
(1) خداحافظ
نویسنده » ماه تابان » ساعت 1:30 عصر روز پنج شنبه 86 مهر 19
نویسنده » ماه تابان » ساعت 3:32 عصر روز شنبه 86 مهر 14
نویسنده » ماه تابان » ساعت 2:30 صبح روز پنج شنبه 86 مهر 12
شکسپیر گفته ((من حاضرم مکبث و شاه لیر را دو بار از آخر به اول بنویسم اما سر کلاسهای اول ترم حاضر نشوم ))
عاقبت دانشجویان رونده بر سر کلاس های اول ترم
1. (بهتره فکرشم نکنی ! واسه خودت می گم !)
2.
3.بدون شرح
4.
5. ( لقب خواهید گرفت )
6.(این می تونه چهره ی استادی باشه که شما تنها چهره ای هستید که سر کلاس حضور داره!)
7.
8.
9. و سرانجام
نویسنده » ماه تابان » ساعت 3:8 عصر روز شنبه 86 مهر 7
دفتر مشق امروز : پرورش میگوی ببری سیاه در آبهای چابهار
.
با صید30 قطعه میگو از نوع ببری سیاه در ابهای چابهار فرضیه بومی بودن زیستگاه های اینگونه با ارزش اقتصادی و کمیاب به اثبات رسید.
به گزارش ایانا- مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان با اشاره به تلاش محققان تحقیقات شیلات در شناسایی زیستگاههای این گونه با ارزش افزود: در چند سال گذشته هیچ گزارشی از صید و وجود میگوی ببری سیاه با نام علمی مونودون مشاهده نشده بود بطوریکه کارشناسان امکان غیربومی بودن این گونه میگو را دور از انتظار نمی دانستند.
سید احمد طباطبایی با اشاره به صید 30 قطعه از این گونه میگو طی روزهای اخیر گفت ظاهر متنوع و بازارپسند/ وزن 150 تا 350 گرم و توانمندی تولید یک میلیون لارو از هر میگوی مولد از ویژگی های منحصر به فرد میگوی ببری سیاه است .
وی تصریح کرد شناسایی زیستگاههای دقیق اینگونه میگو در آبهای چابهار همچنان ادامه دارد و هم اکنون میتوانیم با گرفتن لارو از همین 30 میگوی صید شده یک هزارهکتار از اراضی مجتمع گواتر چابهار را زیر کشت و پرورش این آبزی ببریم و با پرورش این گونه با ارزش تحول چشمگیری در صنعت پرورش میگوی استان و کشور ایجاد کرد .
شهرستان چابهار با دارا بودن 40 هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو که هزار هکتار ان زیرکشت رفته سالانه بیش از 2 هزار و 500 تن میگو تولید و به بازار های داخلی و خارجی عرضه می کندکه در صورت سرمایه گذاری در تکثیر و پرورش گونه با ارزش میگوی ببری سیاه با توجه به وزن بالا و کیفیت خوب ان در مقایسه با گونه های موجود جهش عظیم در صنعت پرورش کشور بوجود آورد.
میگوی پرورشی موجود از گونه سفید هندی با میانگین وزن 17 گرم است ولی میانگین وزن میگوی ببری سیاه 150 تا 350 گرم است.
منبع: شبکه خبری صنایع غذایی ایران
----------------------------------------------------------------------------------------
پی نوشت:
معزرت میخوام اگه دفتر مشق امروز یه کم چندش آور بود. آخه خبرش خیلی داغ بود.امیدوارم با دیدن این عکسا حالتون بد نشده باشه...بالاخره باید به فکر سختیهای شغل آیندتونم بیفتید دیگه...
راستی بومی شناخته شدن این موجوداتو تبریک میگم!!
نویسنده » ماه تابان » ساعت 6:5 صبح روز پنج شنبه 86 مهر 5
ببینید ! من که اینجا شبیه قورباغه نیستم که شما هی این ماه تابان رو تحویل می گیرید اه اه از همین الان معلومه که از این بچه درسخونا ی دماغ گنده ی زشت هستید ! منو باش روتون حساب کردم ! پس بچه مشتی هاتون کو این یعنی من قهرم اصلا به چه حقی داری نوشته های منو می خونی ؟
خب حال که بچه درسخونا رفتن دنبال پنیر و کنسروشون خدمت گلهای خودم عرض کنم که ما اینجا بهترین روشها برای در اوردن حرص این قوم رو ارائه می دیم امروزم واسه دست گرمی اینو داشته باشین
1 . پیشه یه استاد درست درمون ازشون نمره ی بیشتری بگیرید ( 25.) کفایت می کنه بعد شماره دانشجویتون رو به تعداد زیاد روی کاغذ نوشته و در حوالی اون بچه درسخون پخش کنید فقط مواظب باشید چون این روش ممکنه منجر به لو رفتن نمرات درخشانه دیگری هم بشه
نویسنده » ماه تابان » ساعت 8:56 عصر روز چهارشنبه 86 مهر 4
سلام
راستش وقتی بهم پیشنهاد شد اینجا بنویسم به خودم قول دادم شاد بنویسم ! البته یه کم برام سخته انگاری به غمگین نوشتن عادت کردم اما خب خواستن توانستن است !
امیدوارم که حسابی آماده ترم جدید باشید ! من که حسابی بی تاب شدم !
نویسنده » ماه تابان » ساعت 4:12 عصر روز سه شنبه 86 مهر 3
نظرات شما ()
آنتی اکسیدانها
شاید دانستن این موضوع برایتان جالب باشد که غذاهای مفید برای قلب، برای مغز نیز سودمندند.
غذاهای سالم جریان خون به اندامهای نیازمند به اکسیژن بدن را افزایش میدهند. این مواد غذایی خلق، حافظه و دیگر اعمال ذهنی را بهبود میبخشند.
تاکنون درباره آنتی اکسیدانها مطالب زیادی شنیدهاید. برخی مواد غذایی سرشار از این ترکیبات هستند.
آنتی اکسیدانها عواملی هستند که با روند پیری و بیماری مقابله میکنند.
عملکرد مهم آنها حذف رادیکالهای آزاد اکسیژن ، ملکولهای ناپایداری است که به واسطه اعمال متابولیکی بدن ایجاد میشوند.
رادیکالهای آزاد در مضر ساختن کلسترول برای عروق قلب و نیز نقص عملکرد حافظه و حرکت با افزایش سن، دخالت دارند.
از طرفی در عملکرد سیستم ایمنی اختلال ایجاد کرده در ابتلا به کاتاراکت یا آب مروارید و تحلیل ماکولار چشم نقش دارند.
بدن برخی آنتی اکسیدانهار ا تولید میکند. گرچه مغز به وارد کردن آنها از منابع خارجی هم نیازمند است. تحت شرایط استرسزا ، توانایی بدن برای تولید آنتیاکسیدانها کاهش مییابد. میوهها و سبزیجات غنیترین منابع آنتی اکسیدانها هستند.
یکی از مواد خوراکی که در راس ترکیبات سرشار از آنتی اکسیدان قرار دارد زغالاخته است.
اخیرا دانشمندان روشی را برای سنجش محتوای آنتی اکسیدانی غذاها ابداع کردهاند که ORAC نام دارد (ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن) غذایی با محتوای بالای ORAC به کند کردن روند پیری مغز و بدن کمک میکند.
مطالعه در حیوانات نشان داده است زغالاخته اثر حفاظتبخش عصبی داشته و در مقابل اثرات سوء مربوط به افزایش سن مانند کاهش حافظه عمل میکند.
این ماده سلولهای مغز را از صدمه رادیکالهای آزاد که معمولا با گذشت زمان روی میدهد حفظ کرده و لذا در حفظ عملکرد شناختی و حرکتی نیز نقش دارد.
آنتی اکسیدانهای موجود در زغالاخته به گروهی از مواد شیمیایی به نام فنلها تعلق دارند. موثرترین این ترکیبات پروسیانیدینها و آنتوسیانیدینها هستند که رنگ تیره زغالاخته و شاه توت را سبب میشوند.
اما بسیاری آنتی اکسیدانهای دیگر نیز در زغال اخته هستند و اخیرا مورد توجه زیاد قرار گرفتهاند. محققان بر این باورند که ترکیب انواع مواد مغذی موجود در غذا بیش از هر یک از این مواد به تنهایی اثر حفاظتبخش دارند.
یکی از آنتی اکسیدانها در زغالاخته از اتصال باکتریهای مفید به لایه سلولی دستگاه ادراری جلوگیری میکند و لذا مانع عفونتهای این بخش از بدن میشود.
محققان اخیرا دریافتهاند زغالاخته در حفظ عملکرد مغز نیز موثر است به این طریق که شدت آسیب مغزی پس از سکته مغزی را کاهش میدهد.
یکی دیگر از مواد خوراکی مفید قهوه است که اخیرا یک آنتی اکسیدان جدید در آن یافت شده که به خصوص در جلوگیری از سرطان کولون نقش دارد.
یک فنجان کاکائوی گرم که با دو قاشق پودر کاکائوی خالص در لیوان چای تهیه میشود دو تا سه برابر چای سبز و تا پنج برابر چای سیاه اثر آنتی اکسیدانی دارد.
توصیه محققان این است که ترک عادات ناسالم و بهرهمندی از شیوه زندگی سالمتر موجب بهبود خلق و اعتماد به نفس نیز میشود.
منبع: مجله کشاورزی و منابع طبیعی ایران
نویسنده » ماه تابان » ساعت 2:44 صبح روز دوشنبه 86 مهر 2
سلام
سال تحصیلی جدید کم کم داره شروع میشه و ما هم داریم خودمونو میرسونیم بهش.
این وبلاگ گروهی واسه این راه افتاده که....که توش بنویسیم!
چیه؟ اشکالی داره؟ خوب وبلاگ افتتاح میشه واسه نوشتن دیگه.این پارسی بلاگ هم با این امکانات فوقالعادش بهمون اجازه نمیده که جای دیگهای بنویسیم و امیدواریم که کم کم مخاطبامونو پیدا کنیم.
خوب رشتمون که معلومه...صنایع غذاییه .بخش دفتر مشق واسه اینه که اطلاعاتی رو راجع به رشته قشنگمون توش بذاریم و مهندسین آینده مملکت رو از نظر علمی تغذیه کنیم! بخش روزمرگی هم که معلومه.قراره اونجا خاطرات و وقایع کم و بیش روزانه دانشگاه و کلاسا و خوابگاه رو بنویسیم.راجع به بقیه بخشا هم هنوز مطمئن نیستیم.البته محتوی همه بخشها بستگی کامل به نظرات و پیشنهادات مخاطبامون داره .
یه نکته مهم و قابل ذکر هم اینه که ما اینجا یه محیط آروم میخوایم...محیطی که توش به دور از هیاهو و جنجالهای رایج بین گروهها و تشکلهای سیاسی و غیرسیاسی بتونیم مفید باشیم.
در ضمن از نوشتههاو نظرات همتون هم استقبال میکنیم.
نویسنده » ماه تابان » ساعت 4:10 صبح روز یکشنبه 86 مهر 1